logo-wit

Jennifer Duin

Het lijkt wel of vrouwen moeten leren leven met hun bekken problematiek. Dat het normaal is en erbij hoort. Dat wordt ons wijs gemaakt in de hedendaagse maatschappij. Wat als ik je nu vertel dat dit ongemak niet hoeft?

Lichamelijke klachten zijn een uiting van een onbalans in ons systeem. Onbalans in het fysieke lichaam, emotionele lichaam of mentale lichaam. De symptomen bestrijden is een kortdurig lijmmiddel om tijd te rekken. De oorzaak, de kern van de onbalans, aanpakken is de weg naar genezing.

Mijn missie is om zoveel mogelijk vrouwen te behoeden voor bekkenklachten, of deze te verhelpen. Dit doe ik via een holistische aanpak: authentieke yoga vanuit de Himalaya traditie icm unieke Pelvic Health Yoga. Een visie dat alles in verbinding staat met elkaar. En dat geschikt gemaakt voor de hedendaagse vrouw. Om hun disbalans te transformeren naar een gezond en vitaal functionerend lichaam.

Het bekken is een belangrijk onderdeel van ons totale systeem. In het bekken ligt immers de basis van je bestaan. De basis van je veiligheid. Je welkom voelen op de wereld, zodat je vol vertrouwen en in alle rust kan observeren welke gewaarwording jou wil vertellen wat je nodig hebt.

Zoek niet langer de antwoorden in de buitenwereld, maar voel vanuit verbinding met jezelf wat je nodig hebt om terug in balans te komen. Balans tussen stabiliteit en flexibiliteit, begint bij een bekken in balans.

Met mijn diensten help ik je jouw disbalans in je bekken te veranderen naar balans. Waardoor klachten verminderen of verdwijnen.

Ik creëer een veilige omgeving en deel vanuit mijn specialisatie de ervaring, kennis, wijsheid met jou die je nodig hebt.

Print Friendly, PDF & Email