logo-wit

Cristel Stolp

Voedingsconsulente & bioresonantie

E-mail: cristel.stolp@tobe-kempen.be
Tel.: +32 (0) 479 58 68 00

De voedingsconsulent legt de relatie tussen voeding en gezondheidsproblemen. Het is een COMPLEMENTAIRE BEHANDELWIJZE die gebruikt wordt naast de reguliere geneeskunde.

Een voeding- en gezondheidsconsulent stelt geen diagnosen. De consulent behandelt geen ziekten, maar begeleidt de mens in zijn geheel. Hij of zij zal trachten met natuurlijke middelen het zelfgenezend mechanisme, dat in elke mens aanwezig is, te stimuleren.

 

Los voedingsadvies

Praktisch

Tijdens het eerste consult bespreken we uw huidige voedings- en levensstijl. Dit doen we aan de hand van een vooraf ingevulde vragenlijst en voedingsdagboek. We bekijken de huidige problemen, uw verwachtingen en doelstellingen. U ontvangt meteen een aantal tips en bespreken we het verdere verloop. Hierna ontvangt u per mail nog een persoonlijk, uitgebreider (voedings)advies.

 

De prijs voor een eerste consult bedraagt 45 euro (60-90 min).
Inclusief het persoonlijk voedingsadvies

De prijs voor een opvolgingsconsult bedraagt 30 euro (30-45 min)

Uw advies is volledig op maat gemaakt en afgestemd op uw (eventuele) gezondheidsklachten.
Zowel bij kinderen als bij volwassenen spreken we niet van een dieet maar een aangepaste levensstijl. Na het eerste consult kan u direct aan
de slag. Indien gewenst kan bij elke consult het gewicht, BMI, vet %, vocht %, ruststofwisseling en visceraal vet bepaald worden.

U heeft de mogelijkheid om via bankapp of cash te betalen. Er is geen terugbetaling van uw verzekering mogelijk.

 

Bioresonantie

Het Qest4 systeem communiceert met onze energie door middel van informatieve energetische patronen die uit het systeem worden gestuurd. En ontvangt de respons van het lichaam via de elektroden. Deze overdracht van energetische informatie is hoe alles met elkaar verbonden raakt. Op deze manier wordt er naar het lichaam als een groot geheel gekeken. Hierdoor kun je eventuele oorzaken van disbalansen vinden zonder naar de symptomen te moeten kijken.

Op een snelle manier geeft het systeem de informatie over de energetische staat van de organen, voedselovergevoeligheden, behoeften aan bepaalde vitaminen, mineralen, enzymen, vetzuren en aminozuren maar ook neurotransmitters, emotionele problemen, het hormonale systeem, de aanwezigheid van toxines in het lichaam, meridianen, verstoringen in het spijsverteringsstelsel, schimmels, bacteriën, parasieten en virussen en nog veel meer!

De revolutionaire techniek van de Qest4, gebaseerd op de kwantumfysica, geeft inzicht in je gezondheid en wat er nodig is om deze te verbeteren en het lichaam te helpen om te herstellen.

Een bioresonantietest kan informatie en duidelijkheid geven op het moment dat er al fysieke klachten aanwezig zijn maar je kunt de test ook gebruiken als een preventieve health check. Je hoeft niet te wachten tot er fysieke klachten zijn. Je kunt ze zelfs voorkomen door op tijd aan je specifieke aandachtspunten te werken. Op tijd de informatiestromen en energiebalans herstellen, kan een heleboel ongemakken voorkomen en je gezondheid verbeteren op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

NB. De Qest4 werkt op energetische wijze en kan niet ter vervanging van een reguliere diagnose en/of behandelmethode gezien worden. Maar de Qest4 kan heel goed naast de regulieren gezondheidszorg gebruikt worden. Het is mogelijk dat je na een test wordt doorverwezen naar een arts, wanneer blijkt dat jou klachten door een arts behandeld moeten worden.

Prijzen:

 • Bioresonantie test tieners & volwassenen € 85,00 (duur consult ca. 1,5 uur)
 • Bioresonantie test kinderen 2-12 jaar € 70,00 (duur consult ca. 1 uur)
 • Bioresonantie test baby’s tot 2 jaar € 50,00 (duur consult ca. 1 uur)
 • Vervolgtesten binnen 1 jaar na eerste test € 50,00 (duur ca. 45 min)

Een energetische test waarbij door middel van elektromagnetische trillingen gekeken kan worden naar een eventuele intolerantie. De test is volledig pijnloos en verloopt zeer snel.

Zuiveringskuur

Waarom een zuiveringskuur?

Alles wat je doet, eet en drinkt heeft invloed op jouw lichaam. Per jaar krijg je minstens 4,5 kilo bestrijdingsmiddelen en synthetische chemicaliën binnen, die gedeeltelijk worden opgeslagen in je lichaam. Deze stoffen komen niet alleen binnen via je voeding, maar ook door de cosmetica, die je dagelijks op je huid smeert en de kleding die je draagt. Al deze afvalstoffen slaat het lichaam op in je spieren, gewrichten en vetweefsel. Daar kunnen ze de minste schade veroorzaken. Deze schade hoopt zich echter wel op, jaar na jaar. Het is dan ook helemaal niet vreemd als jij pas tussen je twintigste en dertigste levensjaar last krijgt van bepaalde klachten als energietekort, hoofdpijn of gewrichtspijn. Je bent zeker niet de enige! Deze klachten ontstaan na jaren lang voedingsmiddelen, cosmetica en kleding te ‘gebruiken’ die eigenlijk helemaal niet goed zijn voor je lichaam. En dat zijn alleen nog de zaken die je zelf in de hand hebt. Ook meeroken en blootstelling aan uitlaatgassen zijn enkele oorzaken.

Daarnaast werkt ook ons drukke westerse leven niet mee. Veel mensen hebben soms of vaak (onbewust) stress van hun drukke baan, gezin, sociale leven, etc. Deze stress en drukte kunnen leiden tot een nog ongezonder voedingspatroon. Veel mensen blijven daardoor vaak ook vastzitten in een vicieuze cirkel, waarin ongezonde voeding stress veroorzaakt en andersom. Want voeding heeft ook invloed op je geestelijke gezondheid en kan enerzijds je energieniveau en je humeur versterken, maar de verkeerde voeding kan dus ook stress, stemmingswisselingen en zelfs depressiviteit veroorzaken.

Om je een idee te geven wat een reiniging (gevolgd door een gezondere levensstijl) voor je kan doen, geef ik je een overzicht van een aantal ‘onverklaarbare’ klachten waar veel mensen last van hebben doordat hun lichaam simpelweg vervuild is.

 1. Hoofdpijn
 2. Overgewicht
 3. Allergieën
 4. Maagklachten
 5. Stemmingswisselingen
 6. Weinig energie
 7. Depressie
 8. Misselijkheid

Herken jij een of meerdere klachten die ik hierboven heb genoemd en heb je altijd een idee gehad dat je geen oorzaak van en daardoor geen oplossing voor deze klachten kon vinden?

Een zuiveringskuur kan de eerste stap in de juiste richting zijn!

De opbouw van deze zuiveringskuur

De totale, maximale duur van deze kuur is 13-15 dagen.
We starten eerst met 5 dagen afbouwfase. Deze 1e periode ga je je lichaam voorbereiden op de reiniging.
Tijdens deze dagen ga je wennen aan een periode waarin je anders gaat eten. Er worden al enkele voedingsstoffen uitgesloten van je dagelijkse dieet en je gaat je eerste (zelfgemaakte) sapjes drinken.

In de volgende fase zijn er 3 sap/soepdagen. Mensen die al vaker een kuur gevolgd hebben mogen eventueel 5 sap/soepdagen doen.

Daarna ga je in 5 dagen je voedingspatroon weer opbouwen. Het zou kunnen dat jij na de reiniging en de opbouwdagen zelf besluit om bijvoorbeeld minder of geen melkproducten te eten en drinken, minder vlees te gaan eten, broodvervangers te gaan zoeken of meer verse groenten op het menu te zetten. Tijdens de kuur ga jij namelijk merken dat je veel meer energie krijgt en je je zowel lichamelijk als geestelijk gezonder voelt. Dit komt doordat je bepaalde voedingsmiddelen hebt uitgesloten uit je dagelijkse dieet.

Tijdens de opbouwdagen en erna zal je vanzelf merken welke voedingsmiddelen voor welke klachten zorgen en welke je een goed en gezond gevoel geven.

Waarom deze opbouw?

Reinigen lijkt eenvoudig, maar toch is het niet verstandig om zomaar te beginnen met een kuur. Als jij en je lichaam niet goed zijn voorbereid heeft een zuivering weinig effect. Een reiniging die verkeerd wordt aangepakt kan bovendien zelfs gevaarlijk zijn, want tijdens het reinigen komen er allemaal giftige stoffen in je bloedbaan die je ziek kunnen maken en permanente schade kunnen aanrichten in je lichaam!

Deze zogenaamde ontgiftingsverschijnselen die als gevolg van een verkeerd uitgevoerde zuivering kunnen voorkomen worden vaak gekenmerkt door misselijkheid, hoofdpijn, duizeligheid en/of stemmingswisselingen.

Een zuivering wordt op die manier wel een hele vervelende ervaring en er zijn veel mensen die vervolgens direct stoppen en er nooit meer aan beginnen. En dat is jammer, want een zuiveringskuur biedt zoveel gezondheidsvoordelen als je hem op de juiste manier uitvoert!

Na de zuiveringskuur?

Je voelt je na een zuivering vaak echt als herboren! Je huid ziet er stralend uit, je barst van de energie en vitaliteit, je slaapt veel beter, de krampen en pijnen die je had zijn als sneeuw voor de zon verdwenen en je gezichtsvermogen is verbeterd. Daarnaast zal je ook een of meer kilootjes kwijt zijn geraakt , maar het grootste voordeel is toch wel dat je jouw lijf extra bescherming biedt tegen allerlei ziektes en kwalen die kunnen ontstaan als gevolg van langdurige blootstelling aan toxische stoffen. Kortom, met een goede zuiveringskuur geef je jouw lichaam een optimale gezondheid cadeau!

Het pakket

– Compleet boek met alle recepten en boodschappenlijstjes voor de volledige kuur

– 3 contactmomenten: 5/10, 12/10 en 24/10 

– info avond op 5/10 van 19 tot 21 uur: uitleg over het nut van de zuivering en verloop van de zuivering, lichaamsanalyse, proevertjes van gerechten uit de kuur, uitdelen van alle benodigdheden. Start van de kuur thuis is dus op 

– samenkomst op 12/10 vanaf 19 uur: eerst proevertjes van sappen en soepen uit de kuur, mogelijkheid tot uitwisselen van ervaringen, vragen stellen etc. En dan aansluitend een groepsles gegeven door een van onze collega’s

– Een groepsles speciaal gericht op zuivering en ontspanning start om 19u30 op 12/10

– Evaluatie moment om nog een laatste lichaamsanalyse te doen, hiervoor is er op 24/10 een inloopmoment.

– Een voetreflexologie behandeling voor een extra moment van ontspanning & ‘me-time’ tijdens de kuur, gegeven voor Katia de Wit (datum en tijd individueel af te spreken met Katia)

– persoonlijke begeleiding tijdens de kuur via Whatsapp

– een supplementen pakket te waarde van € 50,00 samengesteld om uw lichaam nog beter te ondersteunen tijdens de kuur

– Goodiebag voor elke deelnemer

Prijs voor dit volledige pakket is €205,00 per persoon

Inschrijven kan tot 26/9/2022. De kuur zoals hierboven omschreven gaat door bij een minimaal aantal inschrijvingen van 5! 

Let op!

Voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, zijn deze kuren niet geschikt. Bij andere lichamelijke problemen, zoals lever- en nieraandoeningen, altijd eerst overleggen met behandelend arts! Het volgen van deze kuur is volledig op eigen risico.

 

Afspraak maken

Per mail naar cristel.stolp@tobe-kempen.be of telefonisch op nummer +32 (0) 479 58 68 00.

Print Friendly, PDF & Email