logo-wit

Cristel Stolp

Bioresonantie

E-mail: info@tobe-kempen.be
Tel.: +32 (0) 479586800

Bioresonantie

Het Qest4 systeem communiceert met onze energie door middel van informatieve energetische patronen die uit het systeem worden gestuurd. En ontvangt de respons van het lichaam via de elektroden. Deze overdracht van energetische informatie is hoe alles met elkaar verbonden raakt. Op deze manier wordt er naar het lichaam als een groot geheel gekeken. Hierdoor kun je eventuele oorzaken van disbalansen vinden zonder naar de symptomen te moeten kijken.

Op een snelle manier geeft het systeem de informatie over de energetische staat van de organen, voedselovergevoeligheden, behoeften aan bepaalde vitaminen, mineralen, enzymen, vetzuren en aminozuren maar ook neurotransmitters, emotionele problemen, het hormonale systeem, de aanwezigheid van toxines in het lichaam, meridianen, verstoringen in het spijsverteringsstelsel, schimmels, bacteriën, parasieten en virussen en nog veel meer!

De revolutionaire techniek van de Qest4, gebaseerd op de kwantumfysica, geeft inzicht in je gezondheid en wat er nodig is om deze te verbeteren en het lichaam te helpen om te herstellen.

Een bioresonantietest kan informatie en duidelijkheid geven op het moment dat er al fysieke klachten aanwezig zijn maar je kunt de test ook gebruiken als een preventieve health check. Je hoeft niet te wachten tot er fysieke klachten zijn. Je kunt ze zelfs voorkomen door op tijd aan je specifieke aandachtspunten te werken. Op tijd de informatiestromen en energiebalans herstellen, kan een heleboel ongemakken voorkomen en je gezondheid verbeteren op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

NB. De Qest4 werkt op energetische wijze en kan niet ter vervanging van een reguliere diagnose en/of behandelmethode gezien worden. Maar de Qest4 kan heel goed naast de regulieren gezondheidszorg gebruikt worden. Het is mogelijk dat je na een test wordt doorverwezen naar een arts, wanneer blijkt dat jou klachten door een arts behandeld moeten worden.

Prijzen:

  • Bioresonantie test tieners & volwassenen € 85,00 (duur consult ca. 1,5 uur)
  • Bioresonantie test kinderen 2-12 jaar € 70,00 (duur consult ca. 1 uur)
  • Bioresonantie test baby’s tot 2 jaar € 50,00 (duur consult ca. 1 uur)
  • Vervolgtesten binnen 1 jaar na eerste test € 50,00 (duur ca. 45 min)

Een energetische test waarbij door middel van elektromagnetische trillingen gekeken kan worden naar een eventuele intolerantie. De test is volledig pijnloos en verloopt zeer snel.

Afspraak maken

Online via https://tobekempen.clubplanner.be/ of per mail naar info@tobe-kempen.be of telefonisch op nummer +32 (0) 14 394422.

Print Friendly, PDF & Email