logo-wit

John Cutting

Functional Training® coaches

E-mail: info@tobe-kempen.be

Onze coaches dagen je uit!

Onze Functional Training® coaches zullen je iedere sessie uitdagen met oefeningen op maat. Hij of zij begeleidt je in de excuses om niet te sporten, helpt je zelfvertrouwen (terug) te winnen, geeft je hardlooptips, analyseert je houding, etc… Kortom, hij of zij is je begeleider om dat sportiever leven te leiden!

“Small group” trainingen

Hier bij ToBe zijn we gestart met “small group” trainingen. In groepjes van 6 tot 10 personen trainen we om onze kracht en conditie op te bouwen. Dit doen we aan de hand van ons eigen lichaamsgewicht of met kleine hulpmiddelen zoals ballen, elastieken, kleine gewichtjes of een springtouw. Onze coaches stimuleren je om vol te houden. We doen zelden samen dezelfde oefening, waardoor je je niet hoeft te vergelijken. Ieder traint op zijn niveau en kunnen. Snel zal je je sterker, fitter en dus beter in je vel voelen.

John verzorgt de binnentrainingen het hele jaar door.

Precisie en focus zijn zijn ding. Op muziek wordt er stevig getraind op kracht en conditie. Je zal snel verandering voelen zonder dat je over je grenzen moet gaan. Laat je inspireren.

 

Inschrijven

Schrijf je in per mail via info@tobe-kempen.be.

Uitgelicht

Behandeling voor paniekaanvallen
Een snelle hartslag, hyperventileren, duizeligheid, zweten, trillen, het kunnen allemaal uitingen zijn van een paniekaanval. Het kan behoorlijk eng zijn als je deze dingen plotseling voelt, misschien ben je zelfs ooit naar de spoed gegaan en maakte je je zorgen dat er iets ernstigs aan de hand was. Je denkt ‘ik word gek’, ‘ik krijg een hartaanval’ of ‘ik krijg een beroerte’. Je kijkt bij het binnengaan van de supermarkt al direct naar waar de uitgang zich bevindt, zodat je eventueel kan weglopen als het je te veel wordt. Gelukkig is er wat aan te doen en kun je hier snel van af komen (bij veel mensen lukt dit zelfs al binnen één maand).

Behandeling psychose
Mensen met psychose beleven een andere realiteit dan de rest van de populatie. Ze zien, horen, ruiken, proeven en voelen andere dingen. Het probleem ligt bij de zintuigen die niet op de juiste manier werken. Op basis van de zintuigen bouwt iedereen zijn realiteit op. Door middel van een heldere uitleg wat er fout loopt en hoe je er het best mee omgaat, is het leven terug wat dragelijk.

Behandeling voor burn-out
Burn-out is een uitputtingsreactie van lichaam en geest volgend op een lange periode van hoge werkdruk of bijvoorbeeld pesterijen door collega’s en/of leidinggevenden. Mensen met burn-out voelen zich uitgeput en moe. Soms gaat deze vermoeidheid samen met o.a. hoofdpijn, maagpijn, slaapproblemen, concentratieproblemen en heeft het een behoorlijke impact op je dagelijks leven. Er is wat aan te doen. Onder begeleiding, leer je dat je zelf je klachten kunt verminderen. Je leert op tijd te reageren wanneer je voelt dat je moe begint te worden en je leert dat jezelf je gedachten kunt veranderen.

Virtuele maagband (hypnose)
De virtuele maagband zorgt voor een permanente verandering in jouw eetgewoonten. Je valt af en zonder dat nare jojo-effect, want het is geen dieet, en zonder ingrijpende operaties. De basis is herprogrammeren van ons onderbewustzijn.

Het is niet ongewoon dat je als kind te horen hebt gekregen dat je je bord leeg moest eten. Soms werd er zelfs verwezen naar kindjes in minder welgestelde landen, die weinig eten hadden, om vervolgens te horen te krijgen dat het schandalig was dat jij je bord niet leeg at. Zo werd ons onderbewustzijn geprogrammeerd om alles op te eten dat er op ons bord lag. Met de virtuele maagband gaan we eraan werken om deze onjuiste koppeling om te buigen en ons onderbewuste opnieuw te programmeren: we hoeven niet alles op te eten, we kunnen stoppen wanneer we voldaan zijn. Onder hypnose krijg je suggesties die uw hongergevoel en goesting drastisch doen verminderen.

Over Ria Collet

Ria Collet is afgestudeerd aan de VUB als klinisch psycholoog in 1993. Ze heeft ook ervaring als eerstelijnspsycholoog. Aanvullend volgde zij een opleiding tot erkend hypnotherapeut. Cognitieve gedragstherapie vormt de basis van haar praktijk. Verder is ze nog gerechtsdeskundig psycholoog.

Print Friendly, PDF & Email