logo-wit

Minou Mais

Hartcoherentie coach

E-mail: minou.mais@tobe-kempen.be

Wat is hartcoherentie? En wat doet het voor jou?

Iedereen heeft te maken met stress en ook iedereen heeft het nodig. Het hoort bij het leven en het kan nuttig zijn als je bijvoorbeeld een examen moet doen of een belangrijk gesprek moet voeren. Maar wat als we teveel stress hebben? Wat gebeurt er dan met jou?

 

Stress is een natuurlijke reaktie van het lichaam. Het is een chemische reactie die we ervaren als we in aanraking komen met iets dat spanning of druk veroorzaakt. Er bestaat positieve stress, dat noemen we gezonde stress maar er is ook een “teveel aan” stress. Een balans vinden tussen deze 2 is erg belangrijk. Indien een teveel aan stress de bovenhand krijgt zal je lichaam reageren. Hoge bloeddruk, gejaagd gevoel, vermoeidheid, lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, spierpijnen en spijsverteringsstoornissen, verhoogde cholesterol, lusteloos, energieloos, angstaanvallen…

Een hartcoherentie coach kan je helpen om je stress onder controle te houden en je te begeleiden om op momenten dat je stress ervaart, deze aan te pakken en te verminderen.

Een hartcoherentie traject bestaat uit een aantal sessies, naar gelang uw behoefte. Een persoonlijk actieplan met jouw stappen om je veerkracht te vergroten. Je kan onmiddellijk je resultaat en vorderingen zien op de computer (biofeedback systeem). We werken met het “Werken aan veerkracht”, het wetenschappelijk onderbouwd programma van Heartmath. Dit programma is een duidelijke leidraad en zal je ook helpen om je ademhalingsoefeningen gemakkelijk thuis verder te zetten.

En bovendien is het vooral leuk om te trainen !

Meer dan 5 miljoen Heartmath gebruikers wereldwijd gingen je voor …

​Voor verder uitgebreidere informatie betreft hartcoherentie en wat het voor jou kan doen, kijk op www.mindpolis.be of op www.heartmathbenelux.com

Praktisch:

Voor wie?

Voor iedereen (vanaf 16 jaar) die streeft naar minder stress en meer innerlijke rust, meer helderheid van geest, meer energie en vitaliteit, meer emotioneel evenwicht en een betere gezondheid.

Een individueel hartcoherentie traject bestaat uit een kennismakingsgesprek en 6 vervolgsessies, om de 2 à 3 weken.

  • Kennismakingssessie: € 35
  • Vervolgsessie: € 50

Bij dit traject hoort een werkboek. Dit kan je leidraad zijn om na de sessies verder te oefenen en om je leven lang plezier te hebben aan de ademhalingstechnieken.

Voor een afspraak contacteer per email op: minou.mais@tobe-kempen.be

Of bezoek de website: www.mindpolis.be (op donderdag kan je me, na afspraak, vinden bij ToBe Kempen, Hendrik Consciencestraat 20, 2300 Turnhout)

Betalen kan cash of met bankkaart.

Print Friendly, PDF & Email