logo-wit

POLYVAGAAL THEORIE EN DE BIOLOGIE VAN STRESS – THEORETISCHE VORMINGSDAG

 

Deze vormingsdag is vooral theoretisch om de basis van de Polyvagaal Theorie en je stressregulering te begrijpen. Hier en daar doen we een beleef-oefening of is er een doe-moment om de materie te illustreren, beleven of om te reflecteren.

Je krijgt ook een aantal initiële praktische tips mee om het geleerde toe te passen in je eigen leven of praktijk (als therapeut).
Deze vormingsdag is zowel voor mensen met interesse of stress-gerelateerde klachten als voor therapeuten, coaches, enz…

WANNEER:  Zaterdag 4 februari 2023 van 10u – 17u30

Lesgever: Yvi Van Ham
Deze dag gaat door bij minstens 10 deelnemers.
INBEGREPEN: Thee, water, koffie, syllabus + toegang tot de besloten Facebookgroep voor mensen die deze vormingsdag gevolgd hebben en een extra info-pagina op BurnOutAcademy.

Lunch apart bij te bestellen: 15€ pp exclusief drank
WAAR: ToBe Kempen, Hendrik Consciencestraat 20, 2300 Turnhout
INVESTERING: €135 pp per dag
INSCHRIJVEN: crisgijsbers@protonmail.com

Voor meer informatie kijk op: https://www.burnoutacademy.be/

Over Yvi:

Mijn naam is Yvi, lesgever en vormgever van deze vormingsdag rond de PolyVagaal Theorie. Naar aanleiding van gezondheidsproblemen na trauma, ben ik me sinds 2016 gaan verdiepen in de PolyVagaal Theorie. Ik las en bekeek alles wat ik kon vastkrijgen van Stephen Porges, doorworstelde zijn (toen nog Engelstalige) boek en schreef in 2017 mijn monografie  “Biodanza en de PolyVagaal Theorie : Je zenuwstelsel versterken met Biodanza” als afsluiting van mijn 3-jarige opleiding tot Biodanza-facilitator.
Vervolgens volgde ik opleiding bij Deb Dana, Christine Devereaux en The Polyvagal Institute van Porges.
In mijn eigen trainingen combineer ik mijn eigen ervaringen met mijn kennis rond de Polyvagaal Theorie en aanverwante wetenschappen waarbij ik mij verdiept heb in de thema’s burn-out, chronische ziekten en trauma.

Print Friendly, PDF & Email