fbpx

Ilse Van Daele

Voor wie is Access Consciousness:

iedereen heeft er baat bij!!

kinderen / jongeren / studenten / volwassenen

emoties, rouwproces, gevoel ‘vast’ te zitten

angsten, fobieën, verslavingen

relatieproblematiek

lichamelijke klachten, ziekte, CVS, fibromyalgie

maar ook bij palliatieve zorgen biedt Access Consciousness bijzonder mooie tools, om met meer gemak de overgang te maken!!

...

Access Bars

Access Bars zijn 32 punten op je hoofd die, wanneer ze zachtjes worden aangeraakt, alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen, en bereid bent meer te ontvangen.  Deze punten bevatten alle ideeën, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen.  Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten.

Een bars behandelingen kan je vergelijken met het leegmaken van de prullenbak van een computer.  Door overtollige bestanden kan een computer minder goed en langzamer gaan functioneren.  Bij een bars behandeling worden alle bestanden opgeruimd die jou niet meer dienen, en zo krijg je heel wat ruimte terug om nieuwe dingen op te slaan, om andere keuzes te maken met nieuwe mogelijkheden, en een ruimer bewustzijn te creëren.

De effecten kunnen meteen na een behandeling al voelbaar zijn, maar de grootste veranderingen vinden plaats na een drietal weken.  Het is een zeer grote meerwaarde om regelmatig een bars sessie te ontvangen, om steeds op te ruimen wat ons niet meer dient, en zo vrij verder te kunnen gaan.

Access Bodyprocessen

Access Consciousness biedt nog een 60-tal lichaamsprocessen aan.  Een lichaamsproces is een methode waarbij men de handen op verschillende plaatsen van het lichaam plaatst, en vraagt om een specifieke energie te laten lopen.  Deze behandelingen geven het lichaam zijn oorspronkelijke functionaliteit terug, wat het lichaam ondersteunt in herstel en duurzaamheid.

Het ontvangen van een lichaamsproces is van onschatbare waarde, maar wat we zeker ervaren is een gevoel van welzijn, meer gemak met ons lichaam en sneller herstellen van ziektes en ongemakken.  Je hoeft niets te doen tijdens de behandeling, de energie doet gewoon zijn werk.

Er zijn processen voor het terugdraaien van blessures, trauma en littekenweefsel, het verbeteren van het gezichtsvermogen, het versterken van het immuun systeem, het verwerken van trauma, rust brengen in de laatste levensfase, enz…

Access Facelift

Access Facelift behandelt de weefsels van de borst, de hals en het aangezicht.  Dit proces omvat 29 krachtige energieën die erop gericht zijn om de gevolgen van stress, veroudering en zwaartekracht te transformeren.  Tegelijkertijd wordt je denkwijze over het ouder worden energetisch aangepakt en lossen beperkende gedachten en gezichtspunten die je hebt over jouw lichaam op.

Access Facelift werkt zeer ontspannen en ont-stressed op het aangezicht, alsook naar het hele lichaam.  Het werkt op alle organen,  Daar onze huid ons grootste orgaan is, bemerk je vrij snel hoe stralen, vitaler en gezonder deze ook wordt.  Het vertraagt het verouderingsproces.  Het doet diepe rimpels en lijnen verminderen en verstevigd de huid.

Access Facelift werkt ook op botstructuur, op DNA niveau en cellulair niveau.

Praktisch

De prijs per consult bedraagt 65 € (60 – 70 min)  /  Betaling: cash

E-mail: ilse.vandaele@tobe-kempen.be
Tel.: 0494 80 11 70

Over ToBE Kempen

Onder de vorm van co-working space bieden wij ruimtes aan waar lesgever en lesnemer, waar therapeut en patiënt mekaar gemakkelijk kunnen vinden in een aangename omgeving.

Bij ToBE werkt iedere therapeut/lesgever vanuit zijn eigen ervaring onder 1 zelfde visie en concept waar gezondheid, welzijn en co-working centraal staan. Een plaats waar je kan groeien en ontwikkelen naar je authentieke zelf of van hieruit kan gaan creëren. We zijn wie we zijn! En als we echt kunnen zijn wie we zijn gaat alles zoveel gemakkelijker. Vanuit ons eigen ik kunnen we veel meer dan we denken. We brengen alles in beweging en dat is gewoon zo fijn.