logo-wit

Yoga

Door het beoefenen van yoga ondervind je fysieke en mentale verbeteringen. Het is een manier om lichaam en geest in balans te brengen. Een aantal voordelen van yoga zijn een verbeterde ademhaling, groei in lenigheid en beweeglijkheid van het lichaam, versterkte kracht, versoepeling van de spieren, verbeterde lichaamshouding, goede bloedcirculatie, gewichtsverlies, innerlijke rust …

Grow Yoga

Grow staat voor ‘groei’. De groei of de weg naar een fit lichaam en een gezonde geest. We willen je op weg helpen om je fitter, gezonder en meer ontspannen te voelen, en dat ook zo te houden. We bieden je aangename, toffe yogalessen lessen met een persoonlijke aanpak. Bij ToBE organiseren we relax yin yoga en Hatha Flow.

Aerial yin yoga

Bij Aerial yin yoga, zit je redelijk passief in een speciale doek. Door bepaalde houdingen aan te nemen, herstel, versoepel en versterk je het bindweefsel en de gewrichten. We letten daarbij goed op onze ademhaling.

Kinderyoga

Kinderyoga is niet te vergelijken met yoga voor volwassenen. Kinderen hebben een levendige fantasie en zijn nog erg speels. Dit is dan ook het vertrekpunt van waaruit elke kinderyogales is opgebouwd.

Tieneryoga

Tieneryoga nodigt tieners uit om zich bewust te worden van mooie kwaliteiten in zichzelf en om deze te delen met de wereld om hen heen. Er wordt uitleg gegeven over de werking van houdingen en regelmatig ingegaan op de achtergrond van yoga. Tieneryoga helpt tieners het hart te openen en hun ware ik te vinden.

Ontdek onze ruimte/praktijk

logo-wit

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.