logo-wit
ToBe-Kempen biedt een platform aan lokaal, creatief talent. Zowel in de fysieke ruimte van ToBe-Kempen als hier in onze webshop. We houden van duurzaam, lokaal en handgemaakt met zorg en aandacht voor het milieu. Neem gerust een kijkje in ons assortiment. Alle producten die je in de webshop ziet, en zelfs nog meer, zijn ook te koop in onze fysieke ruimte. Je bent van harte welkom! Wil je graag je producten tentoonstellen of in de verkoop brengen via ToBe-Kempen? Bekijk de mogelijkheden hier.

KUNST

In de fysieke ruimte van ToBe-Kempen vind je kunstwerken van verschillende lokale artiesten. De webshop geeft een actueel overzicht van de werken die geëxposeerd zijn, de werken kunnen hier ook direct aangeschaft worden. Heeft een werk je aandacht getrokken? Kom het dan gerust eerst eens bekijken in het echt.

Boek snel je lessen via je telefoon

Er wordt nu toegang gevraagd tot je camera, agenda en er wordt gevraagd of de app je meldingen mag sturen om je te herinneren aan de lessen. Als je dat fijn vindt, kun je hierop met ‘toestaan’ antwoorden.

Ontdek onze ruimte/praktijk

logo-wit

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.