Verhuur

Inspirerende ruimte in Turnhout huren?

ToBe-Kempen is een co-working space, waar verschillende zelfstandige gezondheidsprofessionals onder één dak werken onder een gedeelde visie. Werken binnen ToBe-Kempen, is werken in een inspirerende ruimte waarin gezondheid, groei en ontwikkeling een centrale rol spelen. Het is een platform waarin nieuwe vormen van samenwerking kunnen ontstaan. We hebben doorlopend verschillende ruimtes te huur voor zelfstandigen, bedrijven en creatief talent. Wilt u een mooie ruimte huren in Turnhout? Bekijk hieronder de mogelijkheden en neem gerust contact met ons op wanneer u vragen hebt.

Een inspirerende omgeving

Praktijkruimte huren?

Bij ToBe-Kempen huur je in een inspirerende, multidisciplinaire co-work omgeving in het hart van Turnhout. Je eigen ruimte waarbij je het aantal uren in de week zelf kunt bepalen.
Een gezamenlijke ruimte waar je je afspraken kunt ontvangen en over een tijdje zelfs een zalig dakterras, waar je tussen het werken door kunt vertoeven met een drankje van de inpandige horecagelegenheid. Klinkt goed?

Meer info over het huren van een praktijkruimte
Smaakvol vergaderen

Vergaderruimte huren?

Bij ToBe-Kempen kunt u verschillende vergaderlocaties huren, afgestemd op uw wensen. Desgewenst kan een vergadermoment gecombineerd worden met een actief, ontspannend of educatief programma bij één van onze praktijken. Wilt u graag vergaderen met lunch erbij? Dat kan!

Meer info over het huren van een vergaderruimte
Voor iedere creatieve talent

Expositieruimte huren?

ToBe-Kempen biedt een platform aan lokaal, creatief talent. Heb je een duurzaam, lokaal en/of handgemaakt product dat je graag in de kijker wilt zetten en wilt verkopen via ToBe-Kempen? Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag over de mogelijkheden om een verkoopplek te huren.

Meer info over het huren van een expositieruimte
Een plek om te verbinden

Workshopruimte huren?

Een ruimte waar jij alles in de buurt hebt wat je nodig hebt en waar je cursisten zich op hun gemak voelen. Waar de mogelijkheid is om aansluitend een hapje te eten of drinken om even na te praten, waar je echt verbindingen kunt aangaan. Kom gerust eens langs om te informeren naar de mogelijkheden en om te kijken welke ruimte past bij jouw workshop.

Meer info over het huren van een workshopruimte
Zakelijk huren in Turnhout?

Wilt u meer informatie?

Ben je zelfstandige en nog opzoek naar een betaalbare ruimte/praktijk waar je bovendien versterkende collega’s naast je hebt.

- Co-working in de gezondheidszorg.
- Dit in hartje Turnhout vlakbij Turnova en parking Muylenberg.
- Jaarcontracten per uur, voor dagdeel (4 uur per week), half-time, full -time.
- Sterk karakter owv vele disciplines en gemeenschappelijke ruimtes
- Naambekendheid van ToBE met aanwezige website.

Download prijzen en formules