logo-wit

Inge Truyens

Contextueel Counselor

E-mail: inge.truyens@tobe-kempen.be
Tel.: 0496 63 90 33

‘Om te overleven hebben mensen basisvoorzieningen nodig. Om te bestaan hebben mensen relaties nodig.’ – Ivan Boszormenyi-Nagy)

Weet je even niet hoe spreken met de mensen met wie je door het leven verbonden bent? Doorkruist een gevoel van eenzaamheid, pijn of verdriet jouw pad? Word je wel eens overmeesterd door piekergedachten en/of levensvragen? Ik bied jou graag een gesprekspartner en de ruimte aan om in alle veiligheid te ontwarren; te her-verbinden.

Contextuele therapie

Ik ben erkend counselor door de Belgische Vereniging voor Relatie en Gezinstherapie en Systeeminterventie (BVRGS). Je kunt bij mij terecht voor ondersteuning bij angst, burn-out, depressie, echtscheiding, levensvragen, verslaving, relatieproblemen, CVS, rouw en zelfvertrouwen.

 

Binnen mijn werkwijze als counselor baseer ik mij op de benadering van Ivan Boszormenyi-Nagy, de grondlegger van de Contextuele therapie. Hierbij wordt er gekeken naar de relationele werkelijkheid van ieder individu – de context – en de gevolgen daarvan.

 

Je kunt bij mij terecht voor een individuele coaching, gezinsondersteuning en/of vorming (groepsbegeleiding) op maat.

Praktische informatie

Wat
Individuele coaching, gezinsondersteuning en/of
vorming (groepsbegeleiding) op maat.

 

Wanneer
Op afspraak

 

Voor wie
Voor iedereen die behoefte heeft aan ondersteuning bij angst, burn-out, depressie, echtscheiding, levensvragen, verslaving, relatieproblemen, CVS, rouw of zelfvertrouwen.

‘Ver voorbij het pad van goed en fout, meningen en oordelen, bevindt zich een open plek: daar ontmoet ik je graag.’ – Rumi

Over mij

Het werken mét en vóór mensen maakt mij tot wie ik graag wil zijn – het is iets wat ik met hart en ziel doe.

 

Momenteel werk ik als begeleider binnen het mobiel crisisteam van Psychiatrisch Centrum Bethanië. Voordien was ik twintig jaar werkzaam bij CGG Kempen (Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg) als preventiewerker binnen de verslavingszorg.

 

Ik heb het voorrecht gehad om hiernaast een aantal jaren les te mogen geven binnen een secundaire school. Iets w ik altijd erg graag en met volle overgave gedaan heb.

 

Mijn opleiding en werkwijze als counselor is vooral gebaseerd op de systemische contextuele benadering van Ivan Boszormenyi-Nagy, de grondlegger van de contextuele therapie.

Print Friendly, PDF & Email