logo-wit

De adem en ijs workshop op 16 maart van 13 tot 17u

Door Tom Stijven

De adem en ijs workshop op 16 maart van 13 tot 17u.

Dit is een workshop die opgebouwd is rond de essentie van wat ik de afgelopen 9 jaar geleerd heb over ademhaling.

We gaan aan de slag met functional breathing- zeg maar je automatische piloot- we analyseren je ademhaling, ik geef je tools om deze bij te sturen en je krijgt oefeningen om ademhaling doorheen de dag in te zetten om je gezondheid te bevorderen. Daarna gaan we dan gezamenlijk een sessie Wim Hof ademhaling doen en als afsluiter is het tijd voor een ijsbad. Hier ontdek je de kracht van ademhaling aan den lijve, rustig blijven in je hoofd terwijl je lichaam blootgesteld is aan stress. Het ijsbad is slechts een tool om te leren bij jezelf te blijven in moeilijke omstandigheden, uit je hoofd leren geraken, terug naar je gevoel. Accepteren wat je niet kunt veranderen. Een zeer belangrijke les om weerbaarder te zijn in onze veeleisende maatschappij.

 

Voor de deelnemers: kom in losse kledij, breng zwemkleding en een handdoek mee en eventueel een badjas en slippers.

 

Boeken kan hier: https://www.wimhofmethod.com/activities/whm-fundamentals-workshop-turnhout-tom-stijven/57906

Print Friendly, PDF & Email