fbpx

Lichaamswerk

Lichaamswerk bij ToBE Kempen

willywuyts

Willy Wuyts
ELW®

Door ELW® kom je steviger met beide voeten op de grond te staan. Je leert meer op je gevoel te vertrouwen en je komt meer in contact met wie je bent, wat je verlangens zijn en hoe jij je leven vorm wilt geven.

eveline-costermans

Eveline Costermans
Systemisch lichaamswerk

Alles wat je vanuit jezelf kan opbouwen is fantastisch! Ik begeleid je graag hierbij om via je lichaam te zien wat opgelost mag worden. Zodat je op een mooie, respectvolle manier kan loslaten en verder bouwen aan de persoon die je wil zijn.

Over ToBE Kempen

Onder de vorm van co-working space bieden wij ruimtes aan waar lesgever en lesnemer, waar therapeut en patiënt mekaar gemakkelijk kunnen vinden in een aangename omgeving.

Bij ToBE werkt iedere therapeut/lesgever vanuit zijn eigen ervaring onder 1 zelfde visie en concept waar gezondheid, welzijn en co-working centraal staan. Een plaats waar je kan groeien en ontwikkelen naar je authentieke zelf of van hieruit kan gaan creëren. We zijn wie we zijn! En als we echt kunnen zijn wie we zijn gaat alles zoveel gemakkelijker. Vanuit ons eigen ik kunnen we veel meer dan we denken. We brengen alles in beweging en dat is gewoon zo fijn.