fbpx

Coaching

Coaching bij ToBE

Elke Thiers | Talentencoach & Osteopaat

Elke Thiers

Talentencoach

Talenten gezocht – Talenten gevonden
Het talentgedreven werken is een manier van kijken naar en werken met kinderen, jongeren en volwassenen vanuit de positieve psychologie en de waarderende benadering. Inzetten op talenten bevordert je persoonlijke ontwikkeling en het welzijn van kinderen, jongeren en volwassenen.

Annelies Driesens

Annelies Driesens

Stress -en burn-outcoaching in de natuur | Hoogsensitiviteit (HSP) coaching volwassenen

CoachingUP, een coachingsprakijk voor stress en burn-out en hoogsensitiviteit in de natuur.

hilde-liekens

Hilde Liekens

Loopbaanbegeleiding

Wil je weten welke job wél bij je past? Wil je positief en vol energie in het leven staan? Soms geraak je er simpelweg zelf niet uit. Tijd voor meer PIT!

karen-segers

Karen Segers

Intimiteitscoaching

Wil je graag op onderzoek gaan naar jouw lichaam, intimiteits- en seksualiteitsbeleving? (Her-)ontdekken hoe heerlijk het leven is in diepe verbinding met je geliefden en de wereld rondom?

dorienmenten

Dorien Menten

Jongerencoaching

Onze complexe samenleving is niet altijd even gemakkelijk voor onze jongeren. De invloed van sociale media, groepsdruk, vele verwachtingen, … zorgen er soms voor dat jongeren zich niet goed in hun vel voelen. Daarom wil ik op een laagdrempelige en oplossingsgerichte manier jongeren helpen om vooruit te kunnen in hun leven.

Ilse-Vanwelden

Ilse Vanwelden

Rouw- & verliescoach

Verlies en het bijhorende rouwproces zijn onlosmakelijk met het leven verbonden. Het hoort erbij, maar toch vinden we het moeilijk om ermee om te gaan. Je hebt tijd nodig om afscheid te nemen van wie of wat je dierbaar was. Tijd om je verdriet, boosheid en eenzaamheid een plaats te geven.

Over ToBE Kempen

Onder de vorm van co-working space bieden wij ruimtes aan waar lesgever en lesnemer, waar therapeut en patiënt mekaar gemakkelijk kunnen vinden in een aangename omgeving.

Bij ToBE werkt iedere therapeut/lesgever vanuit zijn eigen ervaring onder 1 zelfde visie en concept waar gezondheid, welzijn en co-working centraal staan. Een plaats waar je kan groeien en ontwikkelen naar je authentieke zelf of van hieruit kan gaan creëren. We zijn wie we zijn! En als we echt kunnen zijn wie we zijn gaat alles zoveel gemakkelijker. Vanuit ons eigen ik kunnen we veel meer dan we denken. We brengen alles in beweging en dat is gewoon zo fijn.