Daisy van Duyse

Kruiden & verzorging

Wist je dat kruiden naast het gebruik als smaakmaker in de keuken tal van andere toepassingen kennen? Ze kunnen als divers huismiddel verwerkt worden zoals schoonmaakmiddel of als insectenverdelger. Diverse onderzoeken tonen aan dat veel kruiden antibacteriële, rustgevende, eetluststimulerende of andere geneeskrachtige eigenschappen hebben…

En dan is er ook nog de natuurlijke huidverzorging. Het gebruik van kruiden, plantaardige oliën, bloemenwaters en andere natuurlijke stoffen voor de verzorging van je huid is bijna zo oud als de mensheid zelf. In een mum van tijd tover je deze ingrediënten om naar een hip en huidvriendelijk verzorgingsproduct.

Afspraak maken

Ook voor individuele sessies kan je bij onze herborist een afspraak maken.

Per mail naar willy.wuyts@tobe-kempen.be.

Workshop Kruiden & verzorging

In mijn workshops verneem je alles wat je wilde weten over kruiden, bloemen en planten en hoe ze te gebruiken. Ik geef kruidenlessen rond diverse thema’s. Naast een kennismaking met typische kruiden , wordt er ook geproefd, gesmeerd… Indien gewenst, bereiden de deelnemers een aantal kruidenproducten om mee naar huis te nemen. De lessen bevatten tal van leuke kruidentips voor een gezonde, kruidige en natuurlijke levensstijl.

Overige behandelaars