Annelies Driesens

Loopbaancoaching Wijs Werken Stress- en burn-out coaching in de natuur Coaching Hoogsensitiviteit

Wie ben ik?

Met een basisdiploma van vroedvrouw op zak, werkervaringen in zorg- én onderwijssector, een verdere opleiding tot coach en creatief agoog, ben ik geboeid door twee passies: Wat doen oerkrachten met ons zoals stresssignalen en nieuw leven? Welke handleiding heb ik zelf en welke hebben de anderen? En als je dat weet, hoe kan je het beste in een persoon naar boven halen zodat zowel jij als de anderen daar beter van worden op privé-en werkgebied?

Deze twee krachtige passies combineer ik nu in mijn coachingspraktijk CoachingUP, een coachingsprakijk voor stress en burn-out en hoogsensitiviteit in de natuur. Deze coachingspraktijk is er niet zomaar gekomen, het is de concrete uitingsvorm van mijn geloof in mijn hoogsensitiviteitskwaliteiten, samen met een portie doorzettingsvermogen en de moed om te groeien. Zoals alles in de natuur ook altijd groeiende is, bovengronds of ondergronds. De natuur heeft altijd potentieel in zich, zoals wij ook allemaal in ons hebben.

Meer informatie via

Tel.: +32 (0) 498 24 69 51

Loopbaancoaching met VDAB loopbaancheques 

Wil je meer energie van je job?
Kom je uit een herstelproces van burn-out, wil je terug starten met behulp van een re- integratieplan?
Dit kan met VDAB loopbaancheques!

Wat is loopbaancoaching?

In loopbaancoaching krijg je inzichten in jouw persoonlijkheid en hoe jouw keuzes op werkgebied daarmee samenhangen. De goesting krijgen én doorgeven om je professionele loopbaan verder mee vorm te geven, en dit op basis van je engagement en talenten, dit typeert de stijl van loopbaancoaching via Wijs Werken.
 

Wat is mijn manier van werken als loopbaancoach bij Wijs Werken?

Ik hou van een open blik, eentje die je professionele loopbaan niet alleen in vakjes stopt maar verder durft kijken dan de voorhanden inhoudelijke competenties van jobfuncties.
Het zijn persoonlijke sessies met veel ruimte voor jouw persoon, geen standaard-nummers.

 

Informatie

Wat kost het?

Voor 1 cheque (3u /4u) loopbaancoaching betaal je zelf 45€
Voor 2 cheques loopbaancoaching betaal je 90€.
In totaal heb je recht op 7u loopbaancoaching om de 6 jaar.

Locatie

ToBe Kempen, Turnhout
Onlinecoachings

Voldoening en energie kunnen halen uit je werk, is zoveel fijner dan elke dag met lood in je schoenen vertrekken! Welkom in mijn loopbaansessies!

Stress- en burn-out coaching in de natuur​

Heb je veel stress? (stresspreventie)

Periodes van stress kent iedereen. Op sommige periodes in ons leven komen er veel stressbronnen bij elkaar en hebben we het gevoel veel ballen in de lucht te moeten houden. Als stresscoach help ik jou om terug overzicht te krijgen in wat jou rust geeft, jouw hulpbronnen,  keuzes te maken en tools te geven om stress te kunnen counteren. 

Kreeg je de diagnose van burn-out van een arts? (burn-outcoaching)

Bij een burn-out heb je meer en langere begeleiding nodig om te herstellen. 

Je krijgt een versterkende rol binnen jouw herstelproces! Ik werk daarvoor in een prachtige omgeving: de natuur. Al wandelend maak ik als coach ruimte voor jou en  de pauzeknop van je lichaam. In een volgende fase bekijken we de redenen waarom je in een burn-out bent beland. In een 3e fase proberen we alle inzichten te bundelen en kijken we hoe we met voorzichtige goesting terug aan het werk kunnen, met behulp van een re-integratieplan.

Wat kost het?

Individuele sessies (wandelcoaching in de natuur en ToBe-Kempen)

Kennismakingsgesprek van 60 min. = 50€
Coachingsessies van 75 min = 80€

Verloop van het traject

Met zorg bekijk ik samen met jou per sessie wat jouw behoeften zijn en speel ik hierop in. Een traject is dus sterk individueel bepaald in hoeveelheid sessies en duurtijd.

Kwaliteit van de coaching

Als VESB-erkend lid en bestuurslid mag je professionele kwaliteit verwachten.
Meer info: http://www.vesb.eu

Locatie

ToBe Kempen, Turnhout
Wandelcoachings in de natuur – in de Kempen – af te spreken locatie

Coaching Hoogsensitiviteit

Maar wat als je jezelf de kans geeft om je HSP-eigenschappen en jezelf te kunnen onderzoeken?
Wat als je weet hoe je kan omgaan met emoties en ontdekken hoe je rust kan vinden in jezelf?
Wat als je keuzes kan maken op werk- en privégebied die beter aansluiten bij je HSP-zijn?
Wat als je ontdekt waar je invloed op hebt in je dagelijks leven en je daarnaar kan leven?

Mijn manier van werken

In deze sessies neem ik je mee naar buiten, de natuur in. De natuur is een plek waar rust en neutraliteit te vinden zijn. De natuur helpt je de weg te vinden doorheen obstakels in je gedachten. Door ervaringsgerichte én creatieve oefeningen te gebruiken, kom je tot je gevoel en emoties.
 
Je leert je lichaam in te zetten als tool om op te bouwen en te vertrouwen, dit op een levendige en positieve manier. Als coach help ik jou daarbij door de juiste vragen te stellen en door een mentaal veilige omgeving te creëren, samen met de open omgeving van de natuur.
 

Wat kost het?

Individuele sessies

Kennismakingsgesprek 60 min: 50€
Sessies van 75 min: 80€

 
Verloop van het traject

Met zorg bekijk ik samen met jou per sessie wat jouw behoeften zijn en speel ik hierop in. Een traject is dus sterk individueel bepaald in hoeveelheid sessies en duurtijd.

Overige behandelaars