Shirley Kanters

Holistisch schoonheidsspecialist

Over Shirley Kanters

Shirley Kanters is gecertificeerd schoonheidsspecialist en zorgkundige. Daarnaast kan zij putten uit een jarenlange ervaring als Beauty Consultant. Haar werkwijze kenmerkt zich door de holistische aard met als één van de belangrijkste doelstelling om mensen te adviseren over het verbeteren van de gezondheid van hun huid, duurzame gezondheid en natuurlijke schoonheid. Binnen ToBe-Kempen richt zij zich onder meer op Ayurvedische gelaatsbehandelingen. Daarnaast kunt u bij haar terecht voor verschillende opties voor manicure, pedicure, make-up, hot-stone massage en ontharing.

Als je je goed voelt van binnen, straal je van buiten!

Schoonheid zit niet enkel in hetgeen je van buiten ziet. Als je je goed voelt van binnen, dan straal je ook van buiten! Ik ontvang je in een ruimte van rust en ontspanning voor een holistische schoonheidsbehandeling. Dit moment is bedoeld voor jou, om te herbronnen, aandacht voor jezelf te hebben en je even in de watten te laten leggen. Kies voor een Ayurvedische gelaatsbehandeling met 100% natuurlijke producten, een mooie manicure/pedicure of een relaxerende Hot Stone behandeling. Als schoonheidsspecialist én zorgkundige geef ik ondersteuning in het verbeteren van de gezondheid van jouw huid met een holistische insteek.

In mijn werkwijze richt ik mij op de balans tussen lichaam en geest. Hoe goed je je voelt van binnen, is zichtbaar aan de buitenkant. Voel je je goed, dan straal je en je bent energiek. Voel je je niet zo goed, dan is de kans groot dat dat ook tot uiting komt in je huid. Onze huid is ons grootste orgaan, maar vaak nemen we het voor lief. We schenken er pas aandacht aan wanneer er wat ‘mis’ is. Misschien heb je een hele droge huid of heb je last van acné. Je huid heeft, net zoals je andere organen goede zorg nodig. Wat die goede zorg voor jou precies is, is anders dan voor iemand anders. Elk lichaam is uniek. Samen bekijken we waar jouw huid behoefte aan heeft en hoe we jouw natuurlijke schoonheid naar boven kunnen halen.

Werkwijze: Holistische schoonheidsbehandelingen

Als zorgkundige en schoonheidsspecialist geef ik ondersteuning in het verbeteren van de gezondheid van je huid vanuit een holistisch oogpunt. Wanneer je bewust met je gezondheid bezig bent, komt dat ook je huid ten goede. In mijn werkwijze richt ik mij niet enkel op de buitenkant en hoe jouw huid eruit ziet. Je kunt namelijk aan de oppervlakte dingen verbeteren en hele dure producten aanschaffen om je huidproblemen op te lossen, maar als je aan de binnenkant niets verandert, is de kans groot dat de problemen terug blijven komen. Ik stel je vragen over je levensstijl, je eetpatroon en eventuele allergieën. Ondervind je specifieke problemen met je huid of wil je de gezondheid van je huid extra ondersteunen? Samen bekijken we welke holistische schoonheidsbehandeling het beste is voor jou en wat jij verder zelf kunt doen om jouw huid gezond te houden.

Praktische informatie

Wat
Holistische schoonheidsbehandelingen

Waar
ToBe-Kempen, Hendrik Consciencestraat 20

Wanneer
Op afspraak.
Dinsdagen 9:00 – 17:00
Donderdagen 17:00 – 21:00
Vrijdagen 9:00 – 17:00

Investering
Afhankelijk van behandeling, zie hieronder voor alle mogelijkheden

Voor wie
Jij wilt stralen van binnen en van buiten.
Jij gunt jezelf ontspanning, rust en verwenmomenten.
Je wilt je huid verbeteren, zodat deze soepel, zacht en elastisch blijft.

Overige behandelaars